SESSIONS

Aquí teniu el recull de sessions realitzades amb anterioritat

Imatge sessió

Els valors de la ruralitat a l'atenció primària

Sala d'actes Joan Vinyas de la Facultat de Medicina Universitat de Lleida (UdL)
18 octubre 2023 - 12:00h

En aquesta sessió d’ICStalks, tractarem sobre les característiques principals de l'atenció primària en un entorn rural amb professionals que hi treballen a Lleida. Ens explicaran les particularitats de treballar en un entorn rural, tant de caràcter assistencial com organitzatiu o de relació amb altres dispositius, tot destacant que aquests centres poden ser un valor afegit per a la formació d'especialistes en atenció a la Família i a la Comunitat. Enllaç al programa

Sessió grabada

Imatge sessió

EL PAPER DE LA SALUT COMUNITÀRIA A L’ATENCIÓ PRIMÀRIA

Sala d'Actes del Centre Corporatiu de l'ICS
20 desembre 2022 - 12:00h

A càrrec de Rafa Cofiño Fernández, metge especialista en Medicina  Familiar i Comunitària i exdirector general de Salut Pública d’Astúries; Antònia Raya Tena, infermera especialista en atenció familiar i comunitària del CAP Doctor Lluís Sayé, i Isabel Martínez Díaz, metgessa especialista en Medicina  Familiar i Comunitària i directora de l’EAP Castellar del Vallès.

Imatge sessió

ICSTalks Futur Tota la vida s´ha fet així

Sala d'Actes del Centre Corporatiu de l'ICS
8 juny 2022 - 18:00h

Fernando Fabiani és metge especialista en medicina familiar i comunitària, formador de formadors i, a més, director i actor de teatre. És molt reconegut en el camp de la divulgació i un gran referent per a moltes i molts professionals de l’atenció primària per la seva particular forma de comunicar. També és l’autor dels llibres Vengo sin cita, Vengo de Urgencias i ¿Te puedo hablar claro? i col·labora en diversos programes de televisió.

La seva conferència “Tota la vida s'ha fet així” és protagonista de la segona sessió d’#ICStalks futur, que no et deixarà indiferent. Fa una reflexió sobre la inèrcia en les recomanacions i actuacions en medicina així com sobre la prevenció quaternària, incidint en el fet d’evitar les pràctiques sanitàries que no aporten valor, la sobremedicalització o l’oferiment d’una visió salutogènica de l’atenció a la població.

Sessió grabada

Imatge sessió

Primera sessió: Benvinguts mags i magues

Sala d'Actes del Centre Corporatiu de l'ICS
12 abril 2022 - 18:00h

A càrrec d’Albert Planes Magriñà, metge de família de l’EAP Santa Eugènia de Berga, expresident de la Societat Catalana d’MFiC i de la Societat Espanyola d’MFiC i director de la revista científica AMFsemFYC.

No us perdeu la primera conferència del cicle que, de ben segur, us sorprendrà i no us deixarà indiferents. Farem un viatge sobre el plaer i significat de ser professionals de l’AP, l’essència de l’especialitat i la importància del valor que aporta a la salut de la societat.

Sessió grabada