El principal actiu de l’Institut Català de la Salut és el talent dels i les professionals que hi treballen i el principal actiu de futur de l’ICS sou els i les residents que esteu formant-vos per obtenir la vostra especialitat.

Per fomentar aquest talent i compartir valors i inquietuds iniciem un cicle de conferències, acompanyades d’un debat posterior, sobre temes de gran interès i d’elevat impacte. Està dirigit a residents d’atenció primària (tant de medicina com d’infermeria), així com també als tutors i tutores, i a d’altres professionals de l’ICS que hi estiguin interessats.

Les xerrades tindran lloc periòdicament, en horari de tarda perquè les pugueu compatibilitzar amb les rotacions i es faran presencialment a la sala d’actes del Centre Corporatiu de l’ICS (carrer de Balmes, cantonada amb Gran Via de les Corts Catalanes de Barcelona). Al llarg de l’any també es faran a altres seus de les diferents unitats docents de tot el territori, per facilitar-vos l’assistència presencial. A part de presencialment també les podreu seguir a través del canal de YouTube i estaran certificades.

T´hi esperem!

Lloc de la sessió

Sala d'actes Joan Vinyas de la Facultat de Medicina Universitat de Lleida (UdL)

Carrer de Montserrat Roig, 2, 25008 Lleida
Com arribar-hi?

18 octubre 2023 - 12:00h

Sessió grabada
Imatge sessió

Els valors de la ruralitat a l'atenció primària

En aquesta sessió d’ICStalks, tractarem sobre les característiques principals de l'atenció primària en un entorn rural amb professionals que hi treballen a Lleida. Ens explicaran les particularitats de treballar en un entorn rural, tant de caràcter assistencial com organitzatiu o de relació amb altres dispositius, tot destacant que aquests centres poden ser un valor afegit per a la formació d'especialistes en atenció a la Família i a la Comunitat. Enllaç al programa

APUNTA-T'HI

Necessites més informació?

Contacta amb nosaltres per a qualsevol dubte o aclariment